Alles is creatie

Bij Golden Light Creations draait alles om het creëren. Om het scheppen van kunst. Of het nu in beeld of geschrift is.

Bij Golden Light Creations worden verhalen geschreven en uitgegeven. Fantasy- en Science Fiction boeken, maar ook spirituele en zelfhulp boeken. Om de boeken te promoten organiseren we boekpresentaties die net een stapje verder kunnen gaan dan anders.

Waarom?
Met kunst, verhalen in woord of beeld en muziek is het mogelijk jezelf en anderen mee te voeren in een hele andere, soms compleet nieuwe wereld. Mensen vergeten hun zorgen bij het lezen van een boek, het luisteren van muziek en het bekijken van films.
En hoe geweldig is het als je deze dingen dan weer kan kan samenvoegen in één event? Eerdere events hebben al aangetoond dat mensen graag worden meegevoerd in een totaal beleving. Men wil even in een compleet andere wereld vertoeven.

Maar eerst zal er een verhaal geschreven moeten worden, en vervolgens muziek. In sommige gevallen wordt het verhaal gebaseerd op muziek of valt het toevalligerwijs op een later tijdstip samen. En ook het artwork is een belangrijk onderdeel binnen Golden Light Creations. Artwork op het doek, of gebruik makend van artiesten die op hun beurt gebruik maken van het menselijk lichaam om zo kunst te creëren.

De evenementen van Golden Light Creations omvat samenwerkingen met andere kunstenaars en gebruikt zo verschillende kunstvormen om hiermee een verhaal te kunnen vertellen.

Een ander onderdeel van Golden Light Creations is het maken van schilderijen en deze exposeren. Ook kunt u een schilderij of tekening laten maken in verf of potlood. Voor wie wil leren schilderen is er zelfs de mogelijkheid om een workshop te volgen.

En ten slotte kunt u in onze webshop artikelen vinden die gerelateerd zijn aan de diensten die we aanbieden. Boeken, artwork en merchandise die gebaseerd is op de fantasyboeken, schilderijen, etc.